måla korgstol

Hej på er!

Dåligt med uppdatering. Håller på förfullt med stallbygget, har gjutit plattan och murning av boxväggarna har börjat, bilder kommer. Håller även på med garderoben samt ett litet extra projekt jag började med förra helgen. Tänkte måla och piffa till den stora entrén lite. Har målat trätaket vitt, är inte så fint med mörkt furu, blir så dystert. Ska även måla väggarna vita(även om lillasyster har sagt att det är skottpengar på den som målar över tapeten). När man själv bara har enfärgade väggar förstår jag att man tycker att 60-talstapeter med medaljonger är fint, men när man har det i vart och varannat rum så är det inte hela världen att måla över någon av dem, så de tänker jag göra (:


Funderar på att måla en gammal korgstol vi har vit, men funderar på hur jag ska göra. Är det någon som har erfarenhet av spraymålning? För jag antar att det är det smidigaste när det gäller korgmöbler, eller? Hade varit super med lite tips!


Ha en fin helg!

Ida

Sockerlådor

Visst är dessa gamla snickrade lådorna fina? Har själv ingen men skulle gärna vilja ha någon utanför huset med lite örter eller varför inte en tomatplanta i!? Har sett annonser på t.ex blocket och så. Antar att det är loppisar annars som gäller kanske.. Någon som vet ngt bra ställe att leta på? Eller som har lite bra idéer vad man kan ha i dem?
Bild från
Annas hus på landet


RSS 2.0