Bricka

Sitter hemma hos mamma och tittar på när hon gör i ordningen en riktigt fin bricka som jag ska ha i köket. Kommer passa perfekt när köket är renoverat och går i vit lantromantik. Brickan är vit med stora fina liljor. Ska även slipa sidorna lite så den blir riktigt lantlig.


Börjar ladda inför söndag då det ska vara "stora trädgårdsdagen" hemma. Ska rensa upp allt som ska bort och börja planera för nästa år. Blir dock lite omotiverad att göra vid den ena rabatten när jag vet att den antagligen kommer bli "överkörd" när vi ska byta taket till våren. Får se hur vi gör.


Ha det fint!

Ida


Renovering av entrén

Har i dagarna börjat renoveringan av den stora entrén i huset. Egentrligen ska den göras om lite till om något år, men vi tyckte den behövde lite upp-piffning så här i hötmörkret. Golvet är inte helt klart men här kommer några "innan" bilder sålänge (:


     

Fick inget ritkgit ba foto på golvet som låg där ute tidigare. Men det var en ljusbrun plastmatta men spräckliga nyanser i svart... Inte så värst vackert. Har börjat måla taket och väggarna vita, ska byta garderobsdörrarna mot ngt tunnt tyg och sedan ha lite vita lantromantiska detaljer. Några tips?

Ha det fint!
Ida


RSS 2.0