Inför advent

Hej!


Idag har jag klickat hem ett fint zinkfat med kanter samt superfina adventssiffror (1,2,3,4) i zink att fästa på ljusen. Hittade sakerna i webbutiken Bostället Sköna Ting. Väntar spänt på att grejerna ska komma så julpysslet kan dra igång.


Är förövrigt riktigt tråkigt väder idag. Gårdsplanen är fylld med vatten och blåsten gör inte regnandet mildare. Har hunnit tvätta, städa och göra en sockerkaka med äpple & kanel, mums!


Ha det fint!
Ida

Entrén, ett färdigt projekt!

Som jag lovade skulle jag lägga upp "före & efter"-bilder på entrén/hallen som vi piffat upp lite. Inga mästerlga bilder (objektivet kan inte zooma ut tillräckligt, lång historia.... så det blir lite nära, tyvärr). Vad tycker ni? Behöver väl knappast säga vilket som är före och vilket som är efter va!? (:Färdig entré

Äntlgen är stora entrén färdig. Ska upp en golvlist tll (livsfarligt att dra på detta) och två cement-ljusstakar på ena väggen.

Blev en otrolig skillnad med vita och fräscha väggar jämfört med de mönstrade oranga som var där innan. Furutaket målades vitt och plastmattan byttes ut mot ett mörkt ekgolv.
Ska försöka lägga upp före-efter bilder ikväll.

Håll ut (:

Lite ljus i mörkret

Hej!

Har hittat några mysiga "ljuspåsar" på en blogg med riktigt fina och tänkvärda citat och budskap. Har beställt ett par stycken som är under tillverkning just nu. Tänkte ha någon själv och eventuellt ge bort någon i julklapp. Visst är de fina?


Gå in på Annas blogg och titta själv!


RSS 2.0